Uw aandacht gevraagd


We zitten in een drukke tijd. Tijden van zoeken naar alternatieven om tekorten te omzeilen. Maar ook van vakanties. Vakanties van u, van onze medewerkers en van artsen. Dit alles maakt dat we keuzes moeten maken. Snel waar het moet, bijvoorbeeld als het gaat om een kuur of medicatie die u voor het eerst krijgt. Iets langzamer als het kan. Om dat wat snel moet ook snel te kunnen doen, hebben we uw hulp nodig.

Wij vragen u daarom het volgende:
– Vraag uw herhaalmedicatie tijdig aan. Vult u wekelijks uw weekdoosje en heeft u niet voldoende meer om het de volgende week ook nog volledig te vullen, vraag dan uw medicatie aan. Vult u geen bakje, bestel dan geneesmiddelen een week voordat ze op zijn.

– Vraag al uw medicatie gelijktijdig aan.

– Maak voor het aanvragen van medicatie zoveel mogelijk gebruik van www.mijngezondheid.net , de MedGemak app of het herhaalnummer. Deze is in te vullen op www.flevowijk.nl . Lukt dat niet, dan heeft mailen naar recept@flevowijk.nl de voorkeur boven bellen.

– Op mijngezondheid.net of in de MedGemak app kunt u zien of we met uw recept/aanvraag bezig zijn, wacht met afhalen tot u uw afhaalbericht hebt ontvangen.

– Lees uw mail goed, de inhoud is niet altijd hetzelfde.

– Heeft u geen mail, houdt rekening met 2 werkdagen.

– Van 8-9, 12-14 en 17-18 uur is de personele bezetting lager, vermijd deze tijdstippen zoveel mogelijk. Dit geldt zowel voor uw bezoek aan de apotheek als voor telefoneren.